- Elektro
-
Ruční
kuchyňské náčiní - Domácnost
-
Příbory,
stolování - Nože
- Nožířské výrobky
-
Kosmetika,
zdraví, hygiena -
Dárkové
předměty -
Zahrada,
Hobby, Úklid
- Brousky na nože
- Hrnce
- Pinzety kuchařské a kuchyňské
- Talíře a misky
- Prkénka krájecí a servírovací, krájecí desky
- Sady nožů
- Nože kuchařské a kuchyňské kované
- Nože kuchařské a kuchyňské planžetové
- Nože "Santoku"
- Nože vykošťovací
- Nože na sýry
Nůž Burgvogel Solingen 6860.951.26.0 ML kuchařský 26 cm
Kuchařský nůž BURGVOGEL Solingen 6860.951.26.0 Master Line - dranžírovací
- profesionální, kovaný kuchařský nůž řady MASTER Line - špičková kvalita
- čepel vyrobena z jednoho kusu z nejkvalitnější chrom-molybden-vanadové ocli X 50 CrMoV 15
- čepel - 26 cm
- čepel speciálně kalelená a popouštěná v olejové lázni
- maximální korozivzdorné zpracování
- ručně dobrušovaný - velmi ostré ostří se zaručenou dlouhou trvanlivostí
- lze umývat v myčce
- moderní design
- střenka vyrobena ze speciální plastové hmoty se zvýšenou odolností proti opotřebení a teplotě
- špičkové opracování rukojeti, bezvadně padne do ruky
- výroba : BURGVOGEL Solingen - Německo
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Burgvogel Solingen
"Me fecit Solingen" (mně stvořil Solingen),
těmito latinskými slovy říká firma Burgvogel Solingen, že i přes nejmodernější výrobní metody, zůstává věrna kombinaci vysokých nároků na kvalitu a precizního řemeslného zpracování svých výrobků.
Tato německá firma byla založena bratry Bahnsovými v roce 1949 ve městě Solingen.
V prvních letech své existence čítala společnost pouhých deset zaměstnanců, kteří se zpočátku věnovali vyrábění nožů na zakázku.
V této době firma přichází (jako první na světě) s poloautomatickou bruskou nožů a udává tak směr v technologické inovaci broušení nožů.
Poptávka po výrobcích Burgvogel však strmě rostla, proto se firma roku 1952 odstěhovala do nového areálu, který nahradil původní, kapacitně nevyhovující prostor.
V letech 1953, 1956, 1971, 1984 a 1986 byla výroba modernizována a rozšířena, tak aby reagovala na potřeby trhu a pokrok. V 80. a 90. letech se tedy kupují další výrobní kapacity.
V roce 1997 byla společnost certifikována dle normy DIN 9002.
Do nových a inovativních technologií investuje firma nemalé částky i v současné době, v čemž bude nyní již třetí generace Bahnsových pokračovat i v budoucnu v souladu s dlouholetou tradicí této nožířské firmy.
Kvalitou prověřené kuchyňské a řeznické nože Burgvogel Solingen vyrobené s použitím těch nejlepších ocelí, dlouholetých zkušeností a pilné práce se dnes prodávají téměř po celém světě.